Sejlads i Grækenland ....

       Lej båden hos Saga Charter

 
Forside Både & priser Ioniske øer Fly til Grækenland FAQ Kontakt Links

 

De Ioniske øer også kendt som de 7 øer, ligger spredt langs vestkysten af Grækenland Ionian Islandsfra den Albanske grænse til Pelopones. Området har et mildt klima og frodig vegetation med grønne marker og blomster selv i højsommeren og med altid grønne cypres og fyrretræer. På grund af mindre kraftig vind end andre regioner af Grækenland egner området sig godt til yachtcharter ferie også med børn og mindre erfaren besætning.

Vind og sejlforhold.
Sejlads forholdene mellem de Ioniske øer er ideelle og forudsigelige.
Fra maj til september kommer vinden fra nordvestlige retninger med 3-10 m/sek. Vinden tiltager som regel ved middagstid og dør ud igen til aften.
Om foråret og efteråret er vinden mindre kraftig og kommer som regel fra SW .Der kan være kraftige vindstød langs den østlige side af Ithaka og Sakynthos.Området
Gouvia på Corfu er et ideelt sted at starte sejlferien er fra , ca. 15 min. kørsel fra lufthavnen.
Corfu er den nordligste af de 7 Ioniske øer og syd for den ligger Paxos, Antipaxos, Lefkas, Ithaka, Kefaloni, Zakynthos og Kythira. Resultatet af denne topografi er et beskyttet farvand mellem fastlandet og øerne. Vinden er sjældent kraftig og og fyldt med bugter og vige kun tilgængelige medKioni på Itchaka båd. 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                             Vega i Kioni på Ichaka